Τα προβλήματα ξεπεράστηκαν και οι Καστίγιο, Ακόστα και Καζναφέρης συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο Μανουέλ Μασάδο επέλεξε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές: >>>

Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας,Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Κανούλας, Γιαννιώτας.

Μιλώντας για το ματς με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Άρη τόνισε: «Στόχος μας είναι μόνο η νίκη, όπως και για όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια και αυτό θα κάνει η ομάδα. Ελπίζω με τη στήριξη του κόσμου, με τη δική μας προετοιμασία, με το πάθος και τη θέληση να καταφέρουμε να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και σ` ένα παιχνίδι δύσκολο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Σε ερώτηση αν προλαβαίνει ο Αρης τα πλέι οφ, απάντησε: «Δεν θέλω να ξεγελάσω κανέναν, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο μας. Έχουμε αυτή τη στιγμή, λοιπόν, ένα νέο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μια νέα μάχη να δώσουμε την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Και στο τέλος θα δούμε που θα καταλήξει η ομάδα».