pasok_vouleftes_thessaloniki_20120316_01Σφοδρή επίθεση  κατά της «Κοινωνικής Συμφωνίας» των κ.κ.  Καστανίδη– Κατσέλη και της  «Δημοκρατικής  Αριστεράς»  του Φ. Κουβέλη εξαπέλυσε ο  βουλευτής   του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης  Γερανίδης. >>>

 

Χθες, στο πλαίσιο  της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ο  κομματικός μηχανισμός  στην πόλη για  τις εσωκομματικές κάλπες  που θα στηθούν αύριο, όταν ρωτήθηκε για το ρόλο της Αριστεράς, έκανε λόγο για «προσωρινά   πάρκινγκ που έχουν   δημιουργηθεί στην  πολιτική  σκηνή» και  χωρίς να την   κατονομάσει,   φωτογράφισε τη ΔΗΜΑΡ  μιλώντας     για κόμματα με   υψηλά ποσοστά στις   δημοσκοπήσεις τα οποία  όπως είπε «δεν  δικαιολογούνται στη βάση των θέσεων  που αυτά  διατυπώνουν». Απέδωσε δε   τη δημοσκοπική  τους άνοδο σε «δυσανασχέτηση  των πολιτών   προς το   ΠΑΣΟΚ» η  οποία  εκτίμησε ότι είναι  προσωρινή.

Σε ό, τι αφορά  τον  πολιτικό φορέα που συγκρότησαν  οι δύο   πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, τους ευχήθηκε «αέρα  στα πανιά  τους και καλή  τύχη» αν και μόνο ερωτηματικά  μπορούν να προκαλέσουν   το γεγονός ότι ήταν  «συνδιαμορφωτές  της πολιτικής   γραμμής και της ασκούμενης  πολιτικής  υπό τον Γ. Παπανδρέου» , όπως και  το γεγονός ότι «δεν διανοήθηκαν σε καμιά   φάση να   διαφωνήσουν ούτε  εντός  των κομματικών  οργάνων, ούτε   εντός της κυβέρνησης Παπανδρέου, παρόλο που τώρα ανακαλύπτουν, αυτά  που ανακαλύπτουν».