Δυο μέλη κυκλώματος τοκογλύφων συνελήφθησαν στη Δράμα, μετά από καταγγελίες 37χρονου. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, του, από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Ιούλιο του 2009 δανείστηκε 370.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα που τα πλήρωσε με μεγάλο τόκο και μετά από απειλές. >>>


Πάντα σύμφωνα με την καταγγελία του, από τον Οκτώβριο του 2011, οι τοκογλύφοι τον απειλούσαν για να πάρουν πίσω πολύ υψηλούς τόκους -πέρα από το κεφάλαιο.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας 57χρονος (αυτός που δάνεισε το ποσόν) κι ένας 38χρονος (που είχε αναλάβει το ρόλο του ανθρώπου που απειλούσε). Στο κύκλωμα συμμετείχε κι ένα ζευγάρι (ένας άνδρας 51 ετών και μια γυναίκα 48 χρόνων), οι οποίοι ήταν οι εισπράκτορες (είχαν πάρει, σε ένα από τα ραντεβού, από τον 37χρονο επιχειρηματία, 3.000 ευρώ ως.. "δόση" για το συνολικό ποσόν).

Εναντίον και των τεσσάρων σχηματίστηκε δικογραφία για εκβίαση και τοκογλυφία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας.