Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, έχουν γίνει αποδέκτες απίστευτων καταγγελιών για τη σπατάλη χρημάτων μέσα στο ΠΑΣΟΚ. >>>
Κατηγορίες για διπλοθεσίες, αργομισθίες, έξοδα κίνησης χλιδής, υπέρογκους μισθούς, καρέκλες 700 ευρώ, γυμναστήριο ΜΕ ΔΥΟ ΣΑΟΥΝΕΣ και ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ, σε ένα κόμμα που αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων του, οι οποίοι τριπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια. Η λίστα για το Δώρο Χριστουγέννων, την οποία φέρνει αύριο στη δημοσιότητα το «Πρώτο Θέμα», περιλαμβάνει περίπου 240 άτομα και παρουσιάζει δυο από τις έγγραφες καταγγελίες εργαζομένων που βρίσκονται στα χέρια κορυφαίων στελεχών:
1) ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: «Το γυμναστήριο έχει δυο σάουνες και αυστηρό facecontrol».
«Το τρομερό γυμναστήριο, είναι κλειδωμένο καλά, έχει πολύ αυστηρό facecontrol, μπαίνουν μόνο οι κολλητές του ΓΑΠ, έχει δυο σάουνες. Οι καρέκλες του κτιρίου στοιχίζουν 700 ευρώ η μια και φυσικά ο γυμναστής είναι υπαρκτό πρόσωπο, είναι πολλά χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, ίσως είναι από τότε που ήρθε ο ΓΑΠ και παίρνει 2.500 ευρώ. Προσφάτως ο ΓΑΠ αγόρασε ποδήλατα από ανθρακονήμα 14.000 ευρώ».
2) «Σε κατάσταση πτώχευσης από τον Οκτώβριο του ‘11»
«Η ουσία είναι ότι το ΠΑΣΟΚ, έχει περιέλθει σε κατάσταση πτώχευσης από τον Οκτώβριο του ’11. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση είναι τραγική . Τα στόματα ανοίγουν. Πολλά λέγονται. Από το 2004 και μετά εκτινάχτηκε σε μεγάλο βαθμό ο αριθμός αποσπασμένων στο κόμμα. Οι άνθρωποι , όλοι του περιβάλλοντος, έπαιρναν κανονικά το μισθό τους, αλλά και τις υπερωρίες από τις υπηρεσίες τους και από το ΠΑΣΟΚ έπαιρναν χρήματα, άγνωστο πως. Οι υπέρογκες αμοιβές και η σπατάλη είναι μια άλλη ιστορία. Πέραν του γυμναστή των 2.500 ευρώ, ακούγονται παράλογες αμοιβές 10.000 και 8.000 ευρώ. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΑΠ και οι συνεργάτες του μετακόμισαν στο Μαξίμου, το κόστος λειτουργίας του στο ΠΑΣΟΚ, αυξήθηκε.
Ακούω για μια Ν., πως έχει 2 κινητά που της τα πληρώνει το ΠΑΣΟΚ, παίρνει έξοδα κίνησης από το κόμμα και όποτε ήθελε πήγαινε και την έπαιρνε ο οδηγός από το κομμωτήριο. Πληρώνεται απίστευτος κόσμος και δεν έρχεται. Το τι γίνεται με τα έξοδα παράστασης και κίνησης δεν λέγεται. Μιλάμε για τραπέζια σε εστιατόρια, για ποτά σε μπαρ κλπ. Εκεί που έχει γίνει το μεγάλο φαγοπότι, είναι με τις περιοδείες».