Ο Αντώνης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Psychologies» και μίλησε για την κριτική και τους φόβους του.>>>
Ο γνωστός παρουσιαστής χωρίζει την κριτική σε τρεις βασικές κατηγορίες και με βάση αυτές, υιοθετεί και την ανάλογη στάση απέναντί της: «Υπάρχουν τρία βασικά είδη κριτικής τα οποία είναι εύκολο να τα διακρίνεις. Η κριτική που βασίζεται στον φθόνο και τα κόμπλεξ, η κριτική που βασίζεται σε διάφορες σκοπιμότητες και η κριτική που όντως αξιολογεί βάσει κάποιου συλλογισμού και κάποιων επιχειρημάτων, τη δουλειά σου. Η πρώτη με απογοητεύει και πλέον την αγνοώ, η δεύτερη με θυμώνει και την αγνοώ επίσης, η τρίτη με προβληματίζει, τη λαμβάνω σοβαρά υπ όψιν και την εκτιμώ. Αλλά επειδή, ειδικά αυτήν την περίοδο της ζωής μου, σε επαγγελματικό και δημιουργικό επίπεδο τουλάχιστον, τα έχω καλά με τον εαυτό μου, δεν επηρεάζομαι και πολύ».



Επιθυμεί ο Αντώνης να κάνει την δική του οικογένεια; «Ναι θέλω, όχι ως αυτοσκοπό, αλλά σαν μια φυσική εξέλιξη μιας αληθινής και μοναδικής σχέσης με έναν άλλον άνθρωπο. Τα παιδιά είναι μια τεράστια ευθύνη, αλλά όταν οι συνθήκες είναι αληθινές και βασίζονται στην αγάπη, τότε είναι πιο εύκολο και πολύ πιο φυσικό να αντεπεξέλθεις στην μεγάλη αυτή ευθύνη».

Τέλος ενδιαφέρον έχει η απάντησή του στην ερώτηση αν φοβάται τον θάνατο: «Δεν φοβάμαι τον θάνατο, φοβάμαι μήπως δε μάθω να ζω πριν πεθάνω ή μήπως αφού μάθω, δεν θα έχει απομείνει πολύς χρόνος για να το χαρώ. Φοβάμαι μήπως δε χορτάσω αγάπη, μουσική και φύση. Φοβάμαι μήπως δεν ζήσω το θαύμα ή μήπως δεν του επιτρέψω να με βρει. Μάλλον εμένα φοβάμαι περισσότερο».