Σειρά συσκέψεων και συναντήσεων με στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης είχε το Σάββατο ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης, που βρέθηκε στα γραφεία της, λίγο πριν αρχίσει περιοδεία σε Κιλκίς, Πέλλα και Πιερία, στο πλαίσιο της εξόρμησης στελεχών της ΝΔ σε όλη τη χώρα, κατά το Σαββατοκύριακο. >>>

Ο κ. Μιχελάκης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημ. Τσάμη, στη συνέχεια σύσκεψη με την Γραμματεία Οργανωτικού Βόρειας Ελλάδας, υπό την προεδρία του αν. Γραμματέα Οργανωτικού Νίκου Φώτου και ακολούθως σύσκεψη με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Άννα Ευθυμίου και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Θεσσαλονίκης Χρήστο Νικολαϊδη.

Σε όλες του τις επαφές ο Γιάννης Μιχελάκης κάλεσε τους συνομιλητές του να δώσουν την επικείμενη εκλογική μάχη με όλες του τις δυνάμεις, γιατί όπως είπε, η μάχη αυτή είναι για την Πατρίδα και όχι για το κόμμα. Βασική του επισήμανση είναι ότι η ΝΔ δεν διαβλέπει κάποια διαφοροποίηση στο ΠΑΣΟΚ, μετά την αλλαγή στην ηγεσία του, κάτι που θυμίζει το «Τί Παπανδρέου… τι Βενιζέλος»…

Στις συσκέψεις αναφέρθηκε σε θέματα επικοινωνίας και πολιτικού λόγου του κόμματος, τονίζοντας ότι το μήνυμα που πρέπει διαρκώς να εκπέμπουν τα στελέχη της ΝΔ είναι ότι «ο Αντώνης Σαμαράς δεν διστάζει μπροστά σε προσωπικό ή κομματικό κόστος να παίρνει αποφάσεις που είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας. Τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει τη χαρά του για την δεύτερη μέσα σε δύο μήνες επίσκεψή του στη Βόρεια Ελλάδα, την περιοχή που δίνει στη ΝΔ το 40% της δύναμης της!

Το απόγευμα του Σαββάτο ο Γιάννης Μιχελάκης μίλησε στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Κιλκίς και στη συνέχεια σε συνεστίαση μελών του κόμματος στην ίδια πόλη.

Την Κυριακή περιόδευσε σε Πιερία και Πέλλα όπου μίλησε στις συνεδριάσεις των εκεί ΝΟΔΕ, έδωσε συνεντεύξεις Τύπου σε τοπικά ΜΜΕ και μίλησε σε συγκεντρώσεις μελών του κόμματος σε Κατερίνη και Γιαννιτσά.