DIANOMI PATATAS STO SEIX SOY070312 32Η αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση “Μ.Α.Ζ.Ι.” (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) με το Κοινωνικό Παντοπωλείο που δημιούργησε, σε συνεργασία με τη δημοτική παράταξη “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” >>>

(του βουλευτή Κ. Γκιουλέκα) και τον καθηγητή της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ. Χρήστο Καμενίδη μοιράζουν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου μισό τόνο πατάτες που προμηθεύτηκαν από τους πατατοπαραγωγούς του κινήματος αλληλεγγύης παραγωγών.

  DIANOMI PATATAS STO SEIX SOY 070312 33

Ο πρόεδρος της “Μ.Α.Ζ.Ι.” (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης “Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη” Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

DIANOMI PATATAS STO SEIX SOY 070312 31«Σε μία πραγματικά δύσκολη περίοδο για όλους προσπαθούμε με ουσιαστικές δράσεις να σταθούμε στο πλευρό των συμπολιτών μας που πλήττονται περισσότερο από την κρίση. Πέρα από τα τρόφιμα και τα είδη ρουχισμού που διανέμουμε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, προχωρούμε και στην κίνηση αυτή, να δοθούν δηλαδή πεντακόσια κιλά πατάτες σε οικογένειες της Θεσσαλονίκης που το έχουν ανάγκη. Η συνεργασία του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τους παραγωγούς ξεκίνησε χωρίς μεσάζοντες και θα συνεχιστεί και με άλλα προϊόντα. Είναι σημαντικό οι συμπολίτες μας να μας συναντούν μπροστά τους με ουσιαστικές πράξεις και όχι με λόγια. Κι αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για κάποιους από εμάς που έχουν πραγματικά ιδιαίτερα έντονη ανάγκη».