To Thessaloniki’s Design Spot, είναι ένα νέο κατάστημα στη καρδιά της Θεσσαλονίκης, από το Casa Papaioannou. Ο Τόμμυ Παπαϊωάννου, βιομηχανικός σχεδιαστής ο ίδιος, επιμελήθηκε την συλλογή και το στήσιμο του χώρου. >>>
Στο καινούργιο κατάστημα, μπορείτε να βρείτε δουλειές Ελλήνων σχεδιαστών (product και graphic). Κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι Greece is for Lovers, Θανάσης Μπάμπαλης, 157+173 designers, Χριστίνα Σκουλούδη, Beetroot, Designers United, Red Creative κ.α. συνθέτουν μια πολύ καλά ενημερωμένη συλλογή Ελληνικών προϊόντων με ιδιαίτερα υψηλές προδιαγραφές αισθητικής και κατασκευής. 



To Thessaloniki’s Design Spot αντιπροσωπεύει επίσης: Τη Μuuto από την Δανία, με χρηστικά αντικείμενα, φωτιστικά και έπιπλα. Την Cerruti Baleri από την Ιταλία, με την γνωστή γκάμα επίπλων. Τη Nils Holger Moormann από την Γερμανία, με την μοναδική οπτική ταυτότητα και την οικολογική ευαισθησία.



Τα πολύ καλά ενημερωμένα blog του Thessaloniki’s Design Spot σας κρατούν σε επαφή με τα τελευταία νέα από τον χώρο του design.