Την πλήρη αναλγησία του έδειξε το κράτος. Η ΔΕΗ άφησε ηλικιωμένη, συνταξιούχο του ΟΓΑ, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα από το Μάιο του 2011 επειδή δεν είχε να το πληρώσει. Μάλιστα κόντεψε να καεί ζωντανή, επειδή για να βλέπει >>>άναβε καντήλι κι από τη φλόγα "λαμπάδιασε" μια πετσέτα και μέρος της οικοσκευής!

Η 82χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, από το Μάιο του '11 ζούσε μέσα στο σκοτάδι και το κρύο με μοναδικό φως ένα αναμμένο καντήλι. Μάλιστα αντιμετωπίζει και κινητικό πρόβλημα! 

Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν, από ένα λάθος της, μια πετσέτα της κουζίνας έπεσε πάνω στο καντήλι και "φούντωσε" η φωτιά. Γείτονες είδαν τους καπνούς να βγαίνουν από το σπίτι κι έσπευσαν να την βοηθήσουν. 

Στη συνέχεια ειδοποίησαν την κόρη της, η οποία με τη σειρά της ζήτησε βοήθεια από την Λαϊκή επιτροπή Καλαμαριάς. Σύμφωνα με τα μέλη της Επιτροπής, η 82χρονη, δεν είχε ενημερώσει την κόρη της για την κατάσταση στην οποία ζούσε γιατί δεν ήθελε να την επιβαρύνει οικονομικά, καθώς η γυναίκα ήταν άνεργη. 

Με παρέμβαση των μελών της Λαϊκής Επιτροπής Καλαμαριάς τόσο στην εφορία Καλαμαριάς, όσο και στη ΔΕΗ, επανασυνδέθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα.