Να "τρέξει" (όχι ο ίδιος, αλλά... τις διαδικασίες) θέλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αναμένεται να ζητήσει επίσπευση των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Οι πληροφορίες θέλουν κάτι τέτοιο να γίνεται στην αυριανή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος. >>>

Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και -ίσως- μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, διεκδικεί ανοικτά αναθεώρηση της ομόφωνης απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου για το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών και της απόφασης για εκλογή στις 18 Μαρτίου. Οι ίδιες πηγές θέλουν να υποβάλλεται πρόταση για τη διεξαγωγή της τελικής διαδικασίας σε έκτακτο Συνέδριο και όχι από τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος, όπως επιτάσσει το Καταστατικό.

Χθες, Τρίτη, ο Γ. Παπανδρέου είχε συνεργασία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, και τον υπουργό Εργασίας, Γιώργο Κουτρουμάνη (συζητήθηκαν εργασιακά κ.α. θέματα). Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την περίπτωση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να συζήτησαν και τα ενδοπασοκικά.