No 599991Άλλη μια τέτοια δουλειά να κάνουν, εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το… πρόκοψαν το μαγαζί! Ο λόγος για τη μεταγραφή του Κουτσιανικούλη, από την οποία ο Δικέφαλος έχασε πάρα πολλά, εκτός, φυσικά, από τον παίκτη, που, ό,τι και να ΄κανε μέσα στο γήπεδο, ήταν ανθρώπινο κεφάλαιο για την ομάδα. >>>

 

Την ααποκάλυψη για τους όρους της διπλής αγοραπωλησίας του Κουτσιανικούλη, μεταξύ ΠΑΟΚ και Εργοτέλη, έκανε ο μεγαλομέτοχος της Κρητικής ομάδας, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στο "Αθλητικό Μετρόπολις". Οπως ανέφερε ο Τζώρτζογλου, για να πάρει ο ΠΑΟΚ το... 70% του Κουτσιανικούλη από τον Εργοτέλη, συμφώνησε να πληρώσει 2.250.000 ευρώ. Το 30% των δικαιωμάτων σε περίπτωση μεταπώλησης τα διατηρούσε ο Εργοτέλης.

Έως τη στιγμή που αποφασίστηκε η επάνοδος του παίκτη στην κρητική ομάδα, ο ΠΑΟΚ είχε πληρώσει 1.900.000 ευρώ. Απαλλάχτηκε από την υποχρέωση να πληρώσει τα υπόλοιπα 350.000 ευρώ και ο Κουτσιανικούλης επανήλθε στον Εργοτέλη, ενώ ο ΠΑΟΚ κράτησε το 50% των δικαιωμάτων σε περίπτωση μεταπώλησης.

Με άλλα λόγια, ο ΠΑΟΚ έδωσε 1,9 εκατομμύρια για να… αγοράσει μέλλον και 350 χιλιάρικα. Για να “βγάλει” τη μεταγραφή θα πρέπει, πλέον, να παρακαλάει να πάρει ο “Κούτσι” μια καλή μεταγραφή σε άλλη ομάδα –κι αν είναι δυνατόν, του εξωτερικού.