Έμαθαν για την πρόταση, δεν έμαθαν, όμως, ποιοι την υπέβαλαν... Ο λόγος για τους φίλους του Άρη που, χθες, συγκεντρώθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ, άκουσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θανάση Αθανασι΄παδη, για τις επαφές του με τους επενδυτές, αλλά δεν έμαθαν ποιοι είναι. Ο κ. Αθανασιάδης επικαλέστηκε ρήτρα εμπιστευτικότητας στη συμφωνία... >>>


Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη ο πρόεδρος της ΠΑΕ υποστήριξε ότι ο ενδιαφερόμενος όμιλος θέλει να αποκτήσει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ για τρία χρόνια και είναι έτοιμος να διαθέσει άμεσα για την εταιρεία 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Τα ταξίδια στο εξωτερικό έκαναν ο ίδιος και οι κ.κ. Κόντης - Ορφανίδης. Όπως είπαν, οι επενδυτές δε θα συμβληθούν με την ΠΑΕ, αλλά με τους εκπροσώπους της. Εάν αυτό επιτευχθεί και το επιθυμεί το Σώμα, θα μπορούσε να συζητηθεί εξ' ολοκλήρου η αγορά του μετοχικού πακέτου της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τον κ. Αθανασιάδη "είναι μία πρόταση η οποία τη δεδομένη χρονική στιγμή "κουμπώνει" στις απαιτήσεις της ομάδας και των καιρών και διασφαλίζει την εξέλιξη της ομάδας και βάζει υποθήκη για καλύτερο μέλλον". 

Ακούστηκε, μάλιστα, ότι οι επενδυτές δεν έχουν ιδιοτελή κίνητρα -αν και δεν έγινε γνωστή ούτε η χώρα από την οποία κατάγονται...

Νωρίτερα στη συνέλευση, ψηφίστηκε η αλλαγή του ονόματος της Λέσχης σε "Κοινωνία Μελών Αρη", ενώ δόθηκε βήμα να ακουστεί πρόταση που κατατέθηκε για αλλαγή της μετοχικής και διοικητικής σύνθεσης της ΚΑΕ Αρης, προκειμένου η εταιρεία να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Για να "τρέξει" η σχετική διαδικασία γνωστοποιήθηκε ότι συστήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Τζεβελέκη και τους Γιάννη Γρανούζη, Λευτέρη Αρβανίτη, Τάκη Γεωργούλη, Πέτρο Ράσογλου. Στην πορεία, οι δύο τελευταίοι ανακοίνωσαν ότι τους προτάθηκε η συμμετοχή στην επιτροπή, αλλά αυτοί αρνήθηκαν.