«Πρέπει να μη φοβόμαστε να δούμε την αλήθεια. Τα πολιτικά κόμματα έχουν πεθάνει. Να μειωθεί η χρηματοδότησή τους. Οι πολίτες δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τις καμπάνιες των κομμάτων». Αυτό δήλωσε ο Νίκος Νυφούδης, επικεφαλής >>>

της δημοτικής παράταξης «Νέο Πρόσωπο για το Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη» μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Europe 1.

Απαντώντας σε ερώτηση για την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης  από τα πολιτικά πρόσωπα τόνισε ότι πρόκειται για έναν ανέξοδο τρόπο να κάνεις γνωστές τις θέσεις σου. «Παλαιότερα οι θέσεις στο κοινοβούλιο προορίζονταν μόνο για εκείνους που είχαν την οικονομική ευχέρεια. Στο εξής πολλοί νέοι άνθρωποι που ήταν αποκλεισμένοι από τα κοινά, θα μπορούν να προβάλλουν τις ιδέες τους και τα επιχειρήματά τους μέσω facebook και twitter» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Νυφούδης σχολιάζοντας τις πολυδάπανες εκστρατείες των κομμάτων πρόσθεσε: «να αντιληφθούν οι πολιτικοί ότι ο κόσμος θέλει πλέον άλλα πράγματα. Έχει σιχαθεί τις φιέστες και τα πανηγύρια. Τα κομματικά επιτελεία πρέπει να επιλέξουν νέους τρόπους, λιγότερο δαπανηρούς και περισσότερο φιλικούς προς το περιβάλλον για τις προεκλογικές τους εκστρατείες».