Με την παρουσία πλήθους κόσμου διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, στο bar restaurant ALDEBARAN του νέου κτιρίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, η πέμπτη κατά σειρά Εκδήλωση Κοινωνικής Υπευθυνότητας της >>>
ΕΕΔΕ – Τμήμα Μακεδονίας, που στόχο είχε την οικονομική και ηθική υποστήριξη των δραστηριοτήτων του Φιλανθρωπικού Σωματείου Φίλων καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ, αλλά και την κοπή της βασιλόπιτας για μέλη και τους φίλους τους Τμήματος. 

Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν τριακόσια περίπου άτομα, εντάσσεται στο πλαίσιο της απόφασης της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος που θέλει την ΕΕΔΕ να είναι συμμέτοχη στην αναζήτηση λύσεων για σοβαρά κοινωνικά προβλήματα καθώς και στη διαδικασία της περαιτέρω διάχυσης της έννοιας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Τμήματος κ. Νικόλας Μπακατσέλος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία που δίνει η ΕΕΔΕ στην επιχειρησιακή ηθική και ότι η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια μικρή συνεισφορά στο έργο της ανάδειξης της κοινωνικής ευθύνης που έχουν οι επιχειρήσεις απέναντι στην κοινωνία μέσα στην οποία δραστηριοποιούνται. «Η ευαισθησία στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες πρέπει να αποτελεί τη μία από τις τρεις βασικές παραμέτρους, εκτός από τη τιμή και την ποιότητα, πάνω στις οποίες πρέπει να βασίζεται η επιχειρηματικότητα». 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επιχειρηματίες, πολιτικοί, οι εκπρόσωποι του Δήμου Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Γενικής Γραμματείας Μακεδονίας Θράκης, των παραγωγικών φορέων, πλήθος στελεχών καθώς και τα μέλη της ΕΕΔΕ.