Στις 19.30 το απόγευμα θα επιστρέψει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου ο επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Τσαρλς Νταλάρα που εκπροσωπεί τον ιδιωτικό τομέα στις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση για το PSI. >>>Κυβερνητικές πηγές εξέφραζαν αισιοδοξία για κατάληξη των διαπραγματεύσεων που συνεχίστηκαν σήμερα με τη νέα συνάντηση που είχε ο κ. Νταλάρα με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, παρουσία και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει συμφωνία επί της αρχής για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων με «κούρεμα» 50% στην ονομαστική αξία, καθώς υπάρχει προσέγγιση σε ό,τι αφορά στο επιτόκιο των νέων ομολόγων που αναμένεται να διαμορφωθεί σε μέσα επίπεδα κοντά στο 4%. 
Συγκεκριμένα, προτείνεται επιτόκιο 3% για τους νέους τίτλους που θα αντικαταστήσουν τους υφιστάμενους που λήγουν έως το 2014, 4% για τα ομόλογα έως το 2020 και 4,60% για τα ομόλογα που λήγουν μετά το 2020. 
Σε μέσα επίπεδα, το επιτόκιο διαμορφώνεται περί το 4,20%, χαμηλότερα δηλαδή από το μέσο κουπόνι (4,84%) που έχουν τα ελληνικά ομόλογα σε κυκλοφορία. 
Το IIF ζητεί εγγυήσεις (collaterals) για τα νέα ομόλογα, που θα εγγυώνται το ονομαστικό κεφάλαιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αντί για μετρητά, θα λάβουν το 15% σε 2ετή ομόλογα του EFSF. 
Η ζημία σε όρους καθαρής παρούσας αξίας για τους ομολογιούχους θα διαμορφωθεί κοντά στο 65%-70%.