Την έντονη απογοήτευση του για την ήττα από την Κέρκυρα εξέφρασε ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στη συνέντευξη Τύπου μετά από το τέλος του αγώνα στο νησί των Φαιάκων. Ο 39χρονος τεχνικός είπε ότι πίστευε στη νίκη και ότι η ομάδα πρέπει να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.


Αρχικά ο Πολωνός δήλωσε:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Πίστευα στη νίκη. Γνωρίζαμε ότι η Κέρκυρα θα κάνει τα πάντα για να μας κερδίσει. Πιστεύω ότι προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν, όπως μια τελική πάσα».

Συνεχίζοντας την αναφορά του στην ήττα από την Κέρκυρα, υπογράμμισε:

«Μπήκαμε με σκεπτικό να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Δεχθήκαμε όμως νωρίς το γκολ που μας έβγαλε εκτός πλάνου και αναγκαστήκαμε να βγούμε στην επίθεση. Είναι δύσκολο να κερδίσεις ένα αγώνα που όταν κάνεις κάποιες ευκαιρίες προς το τέλος δεν πετυχαίνεις ένα γκολ. Σε τέτοιες στιγμές πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα με χαρακτήρα. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι» ενώ ακόμα πρόσθεσε:

«Σε κάθε προπόνηση προσπαθούμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα αλλά θέλει χρόνο. Και εγώ σαν προπονητής πρέπει να έχω κάποια υπομονή, αλλιώς δεν γίνεται να προχωρήσουμε».

Για το ποιο είναι το πρόβλημα του ΑΡΗ και παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εικόνα:

«Δεν μπορώ να σας πω πιο είναι το πρόβλημα αλλά το τι πρέπει να κάνουμε μέσα στον αγώνα. Δεν έχουμε το χρόνο στις προπονήσεις για να βελτιωθούμε αλλά μέσα από τους αγώνες πρέπει να βρούμε τα πατήματα μας».