Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο με τοπικές βροχές πάνω από το Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά των νησιών περιμένουμε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012. >>>
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -8 έως 6 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 11, στην Κεντρική Ελλάδα από -2 έως 7, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 11 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. 
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.
Νεφώσεις με ασθενείς βροχές τις πρωϊνές ώρες και χιονόνερο στα βόρεια, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς, αλλά στις βόρειες περιοχές της Αθήνας δεν θα ξεπεράσει τους 4 βαθμούς. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό. 
Ηλιοφάνεια και πολύ κρύο, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 4 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.