Απαραίτητη χαρακτήρισε την μείωση των μελών της κυβέρνησης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Σε δηλώσεις του από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε χθες, όταν ρωτήθηκε για το θέμα, επέμεινε στον ανασχηματισμό. >>>

 

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. δήλωσε πως ταξίδια όπως αυτό της Θεσσαλονίκης, θα γίνονται συχνότερα: «Θέλω να δω μερικούς φίλους και στελέχη του κόμματος.Προετοιμαζόμαστε για τις εκλογές και τέτοια ταξίδια θα είναι συχνά και πολλά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όταν του επεσήμαναν ότι έχει θέσει μια σειρά από όρους για να συνεχίσει να συναινεί, πρόσθεσε:

«Με δύο λόγια, μακάρι οι πολιτικοί αρχηγοί να εκτελούσαν τα καθήκοντά τους και τις υποχρεώσεις τους στην πατρίδα, με την ίδια σαφήνεια που το κάνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός».

Στη νέα επισήμανση δημοσιογράφων πως “ενδεχομένως να μην είναι ευγενικό οι πολιτικοί αρχηγοί να κάνουν παραινέσεις προς τον Πρωθυπουργό της χώρας”, ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε: «Ποτέ και κανείς. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πω την επιλογή μου στον κ. Παπαδήμο και όχι άλλες προτάσεις που είναι ανεδαφικές».

Όσο για τη μείωση της σύνθεσης της κυβέρνησης, επέμεινε: «Είναι απαραίτητο. Και νομίζω ότι και ο Πρωθυπουργός συμφωνεί».