Μερικές φορές όμως πίνουμε πολλά παραπάνω, με αποτέλεσμα να γινόμαστε λιώμα. Εμείς σας δίνουμε κάποιες λύσεις για να ξεπεράσετε την πρωινή ζαλάδα. >>>Νερό: Και όχι απλά ένα ποτήρι αλλά όσο περισσότερο μπορείτε. Επειδή το αλκοόλ αφυδατώνει το σώμα, κάπως πρέπει να ενυδατώσουμε τον οργανισμό μας. Και το Νο1, είναι το νεράκι. Πριν ακόμη κοιμηθείτε. πιείτε όσο περισσότερο νερό γίνεται, και πάρτε και μια ασπιρίνη. Το πρωί που θα ξυπνήσετε, πιείτε και πάλι νερό.
Χυμός: Όταν πίνουμε αλκοόλ, τα επίπεδα σακχάρου στο σώμα είναι λίγο πεσμένα. Το πρωί, αντί για καφέ, πιείτε έναν χυμό φρούτου. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τον χυμό πορτοκαλιού,γιατί η οξύτητα που περιέχει το πορτοκάλι, θα κάνει το στομάχι σας χειρότερα.
Τόνος κονσέρβα: Περίεργο, αλλά πολύ σημαντικό. Ο τόνος είναι πλούσιος σε μέταλλα και είναι ιδανικό για να κάνει το σώμα μας να συνέλθει από την ταλαιπωρία.
Μπανάνες: Όσο αφυδατωνόμαστε, τόσο ποτάσιο χάνουμε. Η έλλειψή του μας κάνει να αισθανόμαστε κούραση, να έχουμε κράμπες και ναυτία. Μια μπανάνα θα επισπεύσει τη διαδικασία της ανάρρωσης.
Και μια συνταγή…
· Μία μπανάνα

· Φράουλες ή ό,τι φρούτο βρείτε στο σπίτι σας εκείνη τη στιγμή

· 2 κουταλιές μέλι

· Οπωσδήποτε πορτοκάλια

· Λίγο αλάτι και γάλα
Χτυπήστε τα όλα μαζί στο μίξερ και θα βρείτε την υγειά σας