Στην κατασκευή του 6ου προβλήτα ελπίζει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Όπως είπε ο πρόεδρος του ΟΛΘ Α.Ε., Στ. Αγγελούδης, στον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης, Απ. Τζιτζικώστα, με τον οποίο συναντήθηκε χθες, με την κατασκευή του, θα ενισχυθεί η αυξητική πορεία της διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης. >>>

Στη συνάντηση με τον κ. Αγγελούδη ο κ. Τζιτζικώστας τον ενημέρωσε για τις δράσεις της Αντιπεριφέρειας Θεσσαλονίκης για την αποκατάσταση του δυτικού θαλάσσιου μετώπου και την προστασία της θάλασσας της Θεσσαλονίκης και ζήτησε τη συνδρομή του κ. Αγγελούδη στην προσπάθεια αυτή.
Επίσης, οι δυο τους συζήτησαν για την ανάγκη να ενισχυθεί η εξωστρέφεια του λιμανιού και να υπάρξει διακίνηση μεγαλύτερου αριθμού εμπορευματοκιβωτίων, κάτι το οποίο, όπως ανέφερε ο κ. Αγγελούδης, έχει ήδη παρουσιάσει αυξητική πορεία και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο με την κατασκευή του 6ου προβλήτα.
O κ. Αγγελούδης αναφέρθηκε kai στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την ένταξη της Θεσσαλονίκης στο χάρτη του τουρισμού κρουαζιέρας και για την αύξηση που παρουσιάστηκε τη φετινή χρονιά στις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Στη συνέχεια ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης είχε συνάντηση εργασίας με τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θόδωρο Καρτσιώτη.