Με τις γνωστές του θέσεις για τα δημοσιονομικά, τα εργασιακά, τις διαρθρωτικές αλλαγές και την ανακεφαλαίωση των τραπεζών, προσήλθε, στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώτος Παπανδρέου. Αυτό αποκάλυψαν πηγές της Ιπποκράτους. >>>

Επίσης, στη συνάντηση, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι, η διαπραγμάτευση αντιμετωπίζεται ως ενιαίο σύνολο και ως εκ τούτου ενιαία θα κριθεί και το αποτέλεσμα.

Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την επιτυχή κατάληξη της διαπραγμάτευσης αλλά και το δανειακό πρόγραμμα και το PSI καθώς επίσης και κάθε κυβερνητική πρωτοβουλία πέραν της προαναφερθείσης ατζέντας.

Οι ίδιοι κύκλοι της Ιπποκράτους ανέφεραν ότι, ο κ. Παπανδρέου επισήμανε την ανάγκη προστασίας των μισθωτών αλλά και την ανάληψη της ευθύνης από τους εταίρους στη διαδικασία του κοινωνικού διαλόγου και τέλος υπογράμμισε ότι είναι απαράδεκτη η άποψη για τοποθέτηση επιτροπείας στην ελληνική οικονομία.

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι, ο κ Παπανδρέου υποστήριξε ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση, ώστε να πετύχουμε ως χώρα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.