Η Σίσσυ Χρηστίδου ξεσπά και απαντά στα επικρητικά σχόλια γύρω από το όνομα της, την δουλειά της και την οικογένεια της! >>>
Η παρουσιάστρια για τα νούμερα της εκπομπής της τόνισε:«Αντικειμενικά δεν είναι χαμηλά, απλώς στην κατάταξη, το Πρωινό Ant1 έρχεται δεύτερο. Η εκπομπή μας πάει καλά, αλλά στο απέναντι κανάλι πάει καλύτερα. Ε και; Το κανάλι έχει δηλώσει πως τα νούμερα είναι μια χαρά»
Ακόμη σε σχέση της με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη η Σίσσυ είπε: «Αν υπήρχε πάθος σε μια οικογένεια με παιδί, θα σήμαινε πως κάτι δεν πάει καλά ή πως εμείς δεν είμαστε καλά. Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, αλλά ο έρωτας είναι πλέον συντροφικός, εμπεριέχει αγάπη και βάθος. Η τρυφερότητα με απογειώνει περισσότερο από το πάθος. Κι αν το θέσω διαφορετικά, με τον Θοδωρή υπάρχουν στιγμές πάθους αλλά δεν είναι μια σχέση πάθους».
Τέλος απάντησε στο περιοδικό Glow σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι ο γάμος της περνά κρίση. «Ο κόσμος έχει τόσο σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται με ψεύτικες φήμες και επιφανειακά τεχνάσματα. Το θέμα «φήμες» το έζησα και το ζω. Από εκεί και πέρα συνήθεια είναι. Αλήθειες και ψέματα γράφονται και λέγονται. Δεν θα απαντήσω ποτέ. Δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους της τηλεόρασης να χρησιμοποιούν το βήμα της τηλεόρασης για να απαντάνε σε πράγματα που δεν αφορούν κανέναν. Δεν είμαι επικριτική. Καταλαβαίνω πως όλοι κάνουν την δουλειά τους. Κι εμείς στην εκπομπή κάνουμε gossip, αλλά φιλτραρισμένο και με αξιοπρέπεια» .