Μην τρίβετε τα μάτια σας! Έτσι ακριβώς είναι. Ο Πολωνός προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι θέλει τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, γνωστό και ως… C7, να… >>>

κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα!

Ο Λάζλο Μπόλονι φιλοξενήθηκε στο «France Football» και μίλησε για τη διαδικασία ανάδειξης του κορυφαίου ποδοσφαιριστή του πλανήτη, πλέκοντας το εγκώμιο του άλλοτε παίκτη του στη Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Όπως υποστήριξε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, έχει μεγαλύτερη συμπάθεια στον Ρονάλντο από ότι στους άλλους υποψηφίους.

«Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις κάποιον ανάμεσα στον Μέσι, τον Ρονάλντο και τον Τσάβι. Μου αρέσουν και οι τρεις. Ο Μέσι είναι ένας παίκτης-φαινόμενο, ενώ ο Τσάβι έχει μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του», είπε αρχικά ο Μπόλονι.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, γιατί πάντα θα έχω μία συμπάθεια προς τον Ρονάλντο. Παρότι τον παρουσιάζουν ως αλαζόνα και προκλητικό, παραμένει ένας απλός άνθρωπος».

Ο Μπόλονι είπε επίσης ότι: «Όταν τον είχα παίκτη στη Σπόρτινγκ, ήταν ένας παίκτης γεμάτος ενθουσιασμό, που ήθελε να δείξει γρήγορα την αξία του. Με είχε εντυπωσιάσει η ωριμότητά του. Στο γήπεδο δεν φοβόταν τίποτα. Οι τεχνικές του αρετές αμέσως ξεχώριζαν. Έκανε ό,τι ήθελε με την μπάλα στα πόδια και είχε απίστευτες φυσικές δυνάμεις. Έχει τα πάντα: δύναμη, ταχύτητα, πάθος, έκρηξη, ευελιξία, σουτάρει εξαιρετικά και έχει πολύ καλή επαφή με την μπάλα. Είναι ένας πλήρης επιθετικός».