ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πέντε Ρουμάνοι κατηγορούνται για τη δολοφονία του 16χρονου και της 17χρονης, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν πεταμένα το Σάββατο το πρωί, σε ρέμα στη περιοχή Αμπέλια του χωριού Ανάληψης Λαγκαδά. Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη των πέντε Ρουμάνων και >>>
συνέλαβαν τον έναν, 23 χρόνων, ενώ ο αδερφός του 18χρόνων πρόλαβε να διαφύγει μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς εκ των οποίων η μια είναι γυναίκα. Ο 18χρονος και οι άλλοι τρεις αναζητούνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 18χρονος ρουμάνος το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων περίμενε τον 16χρονο Έλληνα και την επίσης Ελληνίδα, 17χρονη έξω από το σπίτι του πρώτου στην Άνω Πόλη, για να τη ζητήσει τον λόγο για τη διάλυση της σχέση τους. Ακολούθησε διαπληκτισμός που έληξε μετά από λίγο.
Μερικές ώρες μετά ο 18χρόνος, φαίνεται ότι ακολούθησε το ζευγάρι και όταν εκείνοι περίμεναν σε στάση λεωφορείου στη περιοχή του Δενδροποτάμου, επιτέθηκε με μεταλλικό αντικείμενο στον 16χρονο και τον τραυμάτισε στο κεφάλι και το σώμα.

Στη συνέχεια, ο 18χρονος αποχώρησε και επέστρεψε πεζός, ακολουθούμενος από αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος αδελφός του. Στο όχημα επέβαιναν άλλα τρία άτομα, δύο άντρες και μία γυναίκα, τα οποία μαζί με τα δύο αδέλφια επιβίβασαν, με τη βία στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου τα θύματα.
Το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα θύματα και 3 εκ των δραστών, αποχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όπως έγινε γνωστό τα θύματα ήταν ζωντανά όταν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο.
Οι σοροί βρέθηκαν στο ρέμα κάτω από σορούς σκουπιδιών. Το πτώμα του νεαρού ήταν σε κατάσταση αποσύνθεσης ενώ της κοπέλας κατασπαραγμένο από τα άγια ζώα.