Με την ψυχή στο στόμα… Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, από τον Πανιώνιο στην αναμέτρηση της Τούμπας, έκανε τα εύκολα δύσκολα και στα τελευταία λεπτά λαχτάρισε κι ο ίδιος, λαχτάρισε και τους οπαδούς του. >>>

 

Κι όμως, ο Δικέφαλος ξεκίνησε ιδανικά: Με γρήγορες επιθέσεις, άκρα άμυνας και επίθεσης σε τρελά κέφια, μέσους εφευρετικούς και την αιχμή της επίθεσής του (λέγε με… Κλάους), αποτελεσματικό και τυχερό: Στο 10’ η μπάλα του κάνει τα κέφια και καταλήγει στα δίχτυα με γκολ για τις ειδικές αθλητικές εκπομπές με τίτλο “Δείτε τι Έβαλε”!

Πώς άλλαξαν όλα αυτά στα τελευταία 20 λεπτά; Πού πήγαν οι ακραίοι αμυντικοί; Τι έγινε με τους μέσους; Πώς το σουτ για σεμινάριο του Αθανασιάδη απέκρουσε, σε φάση χάι λάιτ, ο Σιδεράκης; Και, κυρίως, για ποιον λόγο η αμυντική γραμμή των γηπεδούχων κόντεψε να φτάσει στον… περίβολο της Αγίας Βαρβάρας (ο ΠΑΟΚ στο β μέρος αμύνονταν στην εστία που βρίσκεται στη Θύρα 4);

Όχι ότι ο Πανιώνιος έκανε καμία ευκαιρία της προκοπής. Με σέντρες και γεμίσματα και μακρινά σουτ προσπαθούσε επιθετικά, με αποτέλεσμα να προπονεί τον Γλύκο –που, όμως, καθάρισε αυτές τις φάσεις με άνεση.

Το τελικό αποτέλεσμα, πάντως, ήταν αυτό που ήθελε ο ΠΑΟΚ: Τρεις βαθμοί στο σακούλι και περιμένει το ματς του Κυπέλλου, επειδή τέτοια ομάδα θέλει κι ένα τρόπαιο.

Γήπεδο: Τούμπας

Διαιτητής/Βοηθοί: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)/ Γούκος (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)/ Νταμπώσης (Πιερίας)

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Γλύκος, Ετό, Μαλεζάς, Κατσικάς, Λίνο, Λάζαρ (89' Μπαλάφας), Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Ίβιτς (64' Γιάννου), Ρομπέρ (77' Πόποβιτς), Αθανασιάδης.

Πανιώνιος (Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης, Σιόβας, Κουλουχέρης, Ρόκας, Όμο, Γουνδουλάκης (83' Ντούνης), Κούρντι, Ρόβας (73' Σταματής), Αμπντουλάγεβ, Σταυροθανασόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Μαλεζάς (78', ΠΑΟΚ), Φωτάκης (92', ΠΑΟΚ)

Σκόρερ: Αθανασιάδης (10', ΠΑΟΚ)