Στη Νέα Δημοκρατία ο αρχηγός ανέθεσε νέα αποστολή. Κωδικός: Αναζητήσατε τη Γυναίκα. Ή, όπως λένε οι Γάλλοι (που κάτι παραπάνω γνωρίζουν): Cherchez la femme! >>>

 

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναζητούν γυναίκες, για να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτια των επόμενων εκλογών. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Αγγελιοφόρου της Κυριακής, η εντολή είναι να βρεθούν τουλάχιστον 20 γυναίκες που να διεκδικούν, με αξιώσεις, την είσοδό τους στη Βουλή.

Το δημοσίευμα “βλέπει” προβλήματα στην Α Θεσσαλονίκης: Η Ανθή Σαλαγκούδη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί στην αυτοδιοίκηση. Η Άννα Ευθυμίου δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά, ενώ ερωτηματικά υπάρχουν και για τη Λιάνα Γούτα, η οποία λόγω δουλειάς απουσιάζει συχνά από τη Θεσσαλονίκη.

Σίγουρη θεωρείται η Άρτεμις Διαλυνά, ενώ στο τραπέζι έχουν πέσει τα ονόματα της Βίκυς Ευταξά, της Γωγώς Παπαϊωάννου - Γάκη και της Χριστίνας Κελεσίδου, καθώς επίσης και της Μαρίας Μήτσιου και της Μαρίας Αποστολίδου.

Από άνδρες… δεν υπάρχει πρόβλημα: Γιώργος Ορφανός, Παναγιώτης Κοκκόρης, Στράτος Σιμόπουλος, Δημήτρης Πανοζάχος, Νίκος Βεζυρτζής, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Δημήτρης Γαρούφας και Κώστας Μαργαρίτης, αναμένεται να πλαισιώσουν τους εκλεγμένους βουλευτές, Κώστα Καραμανλή, Κ. Γκιουλέκα, Σ. Καλαφάτη, Γ. Ιωαννίδη και Έλενα Ράπτη.

Στη Β' Θεσσαλονίκης, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γυναίκες που ακούγεται ότι θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια είναι οι Εύη Παντούσα, Δήμητρα Κοασίδου και Πόπη Καλαϊτζή.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι “τα δεδομένα άλλαξαν” και πως οι υποψηφιότητες των Άρη Αραμπατζή και Γιάννη Καραγιάννης “δε θεωρούνται δεδομένες”. Ακούγονται τα ονόματα των Παντελή Τσακίρη, Αδάμ Ρεγκούζα και Γιάννη Παλαιστή. Θα πλαισιώσουν τους εκλεγμένους Θ. Καράογλου και Σ. Αναστασιάδη.

Υ.Γ. Αγαπητέ Χρίστο (που το γράφεις και με “ι”, τρομάρα σου!), το παραπάνω ποστ έχει για πηγή τον Αγγελιοφόρο. Αναφέρει ονόματα. Αυτό κάνουν οι εφημερίδες, αυτό κάνουν και τα Blog. Γιατί, λοιπόν, διαχωρίζεις τους μεν από τους δε; Επειδή έτσι σε βολεύει; Κάτσε, Χριστούγεννα, στο σαλόνι του σπιτιού σου, θαύμασε τη θέα, που είναι “άχαστη”, όπως λένε και οι αγγελίες αγοράς σπιτιών -αφού φρόντισες γι αυτό- κι άσε αυτούς που δεν μπορείς να φτάσεις, όσο κι αν προσπαθείς.