Να περιμένουμε… τα χειρότερα, προειδοποιεί ο Χάρρυ Κλυνν, σε μια συνέντευξη – ποταμό, στην Μαρκέλλα Αλεξίου και στον Τύπο Θεσσαλονίκης που κυκλοφορεί σήμερα. >>>

 

“Δεν υπάρχει κεντρική διοίκηση, τα πάντα είναι διαλυμένα. Τα επανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης… Είπε χαρακτηριστικά πως «μέσα σε δύο χρόνια καταφέραμε να πτωχεύσουμε το κράτος». Τα έλεγα εγώ αλλά δεν με άκουγε κανένας. Το σπουδαιότερο πάντως, είναι να προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη πτώχευση! Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί οι Έλληνες περιμένουν κάποιον από μηχανής Θεό για να βοηθήσει την κατάσταση. Η κατάσταση κατ’ εμέ είναι προδιαγεγραμμένη”, λέει σε κάποια στιγμή, όταν η δημοσιογράφος του επισημαίνει πως τα προβλήματα στο δήμο Καλαμαριάς μπορεί να οφείλονται σε παραλείψεις της κεντρικής διοίκησης…

Ποιος φταίει για την κατάσταση: “Οι τρεις οικογένειες της συμφοράς, όπως τις λέω εγώ κατέστρεψαν την Ελλάδα: η οικογένεια Καραμανλή, η οικογένεια Μητσοτάκη και η οικογένεια Παπανδρέου, δημιούργησαν ένα κράτος τέρας”, υποστηρίζει ο Χάρρυ Κλυνν.

Για την κυβέρνηση Παπαδήμου λέει ότι “είναι μια αντισυνταγματική κυβέρνηση που αποτελείται από τους ίδιους ανθρώπους και δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος των τραπεζών, έγινε πρωθυπουργός. Αυτό δείχνει και την κατάντια της Ελλάδας”, για να προσθέσει: “Δεν είναι πρωθυπουργός αυτός. Αυτός είναι τράπεζα! Μόνο που τον βλέπεις κρυώνεις…”

Όσο για τον Γ. Παπανδρέου, υποστηρίζει πως “πρέπει να περάσει από λαϊκό δικαστήριο και να τον κρεμάσουν στην πλατεία Συντάγματος”!

Δηκτικός και για τον Αντ. Σαμαρά: “Ο Σαμαράς ξεκίνησε ως αντιμνημονιακός και σε λίγο θα ψηφίσει και το δεύτερο μνημόνιο που είναι πιο σκληρό από όλα. Τι να πιστέψω; Ότι το έκανε για να σώσει την Ελλάδα; Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό”, τονίζει.

Για τον Χάρρυ Κλυνν φως στο τούνελ θα δούμε “μόνον αν επαναστατήσει ο λαός και τους κρεμάσει όλους στην πλατεία Συντάγματος και φύγει απ’ αυτό το μπουρδέλο που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι ένωση είναι; Μία τρελή φασίστρια και ένας χαζός αποφασίζουνε”!

Διάβασε όλη τη συνέντευξη του Χάρρυ Κλυνν στον Τύπο Θεσσαλονίκης με κλικ εδώ.