Δεν λένε να ησυχάσουν στον ΠΑΟΚ από την διαιτησία του αγώνα κόντρα στο Περιστέρι. Σήμερα αποτέλεσε θέμα συζήτησης μεταξύ των ανθρώπων του "Δικεφάλου" η αντιμετώπιση της ομάδας από τους… άνδρες με τα γκρι. >>>

 

Στον "Δικέφαλο" είναι έξαλλοι με τον Αναστάσιο Πηλοίδη, που σφύριξε επίσης και στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Καβάλα. Για τον τελευταίο στον ΠΑΟΚ αναφέρουν πως "δεν θέλουμε να σφυρίξει όχι μόνο εμάς, αλλά και γενικά την Α1".

Η δυσαρέσκεια για τον ίδιο εκφράστηκε και από μέλος της ομάδας που του τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι πως "είσαι εμπαθής με τον ΠΑΟΚ". Στον "Δικέφαλο" σκοπεύουν να προβούν σε καταγγελία του συγκεκριμένου διαιτητή στην ΚΕΔ. Επίσης, δυσαρέσκεια υπάρχει και για άλλους διαιτητές όπως έκανε σαφές η ανακοίνωση της ΚΑΕ το Σάββατο (3/12).

Τέλος στο πρόγραμμα της Κυριακής (4/12) ο Ρασάντ Ράιτ προπονήθηκε και αναμένεται να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ρωσία για το ματς κόντρα στην Κίμκι. Ετσι πολύ πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής, αν και δεν είναι απολύτως έτοιμος. Ο Τζέι Αρ Γκίντενς δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο αλλά δεν φαίνεται πως αυτές θα του στερήσουν την συμμετοχή του στο ματς.


από το www.difernews.gr