Τις ομάδες που αντιμετώπισαν την προηγούμενη εβδομάδα -με μοναδική αλλαγή την έδρα- θα βρουν στο δρόμο τους την Τρίτη, ΠΑΟΚ και Άρης στο EuroCup, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Μετά την ήττα στην Πυλαία από την Κίμκι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη Ρωσία με λίγες τις πιθανότητες επιτυχίας απέναντι στην αήττητη του 2ου ομίλου, μέχρι στιγμής.
Το σύνολο του Ρίμας Κουρτινάιτις αποτελεί φαβορί για την 4αδα στη διοργάνωση, γι΄ αυτό ο Σούλης Μαρκόπουλος ζήτησε από τους παίκτες του να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους -χωρίς άγχος- και ό,τι προκύψει. Ιδανικό σενάριο βέβαια θα ήταν η δεύτερη νίκη του «Δικέφαλου του Βορρά» που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης.
Θεωρητικά εύκολη αποστολή έχει ο Άρης με αντίπαλο την Γκαστέρα Φλέιμς στο Αλεξάνδρειο. Η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή πέρασε νικηφόρα από την Ολλανδία την περασμένη εβδομάδα (58-51) και με τη 2η νίκη του σε 3 αγωνιστικές βρίσκεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση του 3ου ομίλου.
Με νίκη αύριο (ώρα έναρξης 19:45), σταθεροποιείται ως δεύτερος και θα διατηρεί βάσιμες ελπίδες για ανανέωση της παρουσίας του στο EuroCup και στην επόμενη φάση.