Tο Ινστιτούτο Νεοελληνικών Σπουδών (Ίδρυμα Μανόλη Τριανταφυλλίδη) του ΑΠΘ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του πανεπιστημίου διοργανώνει ένα διαφορετικό, χριστουγεννιάτικο παζάρι με βιβλία. Το παζάρι>>>


θα πραγματοποιηθεί  από αύριο, Τετάρτη έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 ως τις 15:00. Η εκδήλωση θα διεξάγεται στο χώρο μεταξύ του Κτιρίου Διοίκησης και της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, ή στο ισόγειο ενός από τα δύο κτίρια, αναλόγως με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.


Πρόκειται για εκδήλωση με καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ψηφιοποίηση πανεπιστημιακών εγχειριδίων,με σκοπό τη διευκόλυνση φοιτητών με μειωμένη όραση.


Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να βρουν βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει ειδική έκπτωση έως και 30% σε όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, για τις πρόσφατες και παλαιότερες εκδόσεις του Ινστιτούτου. Ειδικά το Λεξικό της Κοινής Νεοελληνικής θα προσφέρεται με έκπτωση 50%, στην τιμή των 35 ευρώ.