Το salonicanews παρεβρέθηκε σήμερα σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη. Στην πανέμορφη παραλία της πόλης που είναι ήδη φωταγωγημένη με ένα χριστουγεννιάτικο καράβι και το παραδοσιακό έλατο, σήμερα ήρθε και η σειρά του φάρου.>>>
Γεμάτη απο παιδικές φωνές η πλατεία γέμισε απο τις φωνές της χορωδίας του καλλιτεχνικού ομίλου Αλεξανδρούπολης που τραγουδώντας τα κάλαντα υποδέχτηκε τον κόσμο. Στη συνέχεια αφού χαιρέτησαν τον κόσμο ο δήμαρχος της πόλης  Ευαγ. Λαμπάκης και η αντινομάρχης 'Εβρου  Γ. Νικολάου πάτησαν μαζί το κουμπί και με τις επευφημίες του κόσμου άναψε στολισμένος με χριστουγεννιάτικα φωτάκια ο φάρος το σήμα κατατεθέν της πρωτεύουσας του 'Εβρου.
Η εκδήλωση αυτή σήμανε και την έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου για την πόλη. 'Οπως υποσχέθηκε ο αντιδήμαρχος Χρ. Ζιώγας θα ακολουθήσουν διάφορα όμορφα γεγονότα που θα κάνουν τους κατοίκους να νιώσουν πιο όμορφα στις δύσκολες μέρες που περνάμε. Και φυσικά ελπίζουν όλοι να γίνει η Αλεξανδρούπολη χειμωνιάτικος τουριστικός προορισμός για να γνωρίσουν όλοι τις ομορφιές που κρύβει η ακριτική αυτή περιοχή.