Απάντηση στον κ. Αντώνη Σαμαρά που είπε ότι τα μέτρα που θα ισχύσουν το 2012 έχουν ήδη ψηφιστεί με το μεσοπρόθεσμο έδωσε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. >>>

 

«Άκουσα ότι ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι μέτρα για το 2012 είναι ψηφισμένα και θεωρεί ότι είναι αθώος του αίματος των μέτρων. Όχι. Δεν υπάρχουν καλοί κακοί, ευαίσθητοι και ανάλγητοι, υφεσιακοί και αναπτυξιακοί. Η διαπραγμάτευση είναι τώρα. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ πρέπει να ταχθούν στο πλευρό της κυβέρνησης για να κάνουμε όλοι μαζί την διαπραγμάτευση», ανέφερε ο κ. Βενιζέλος.

«Το παιχνίδι πολιτικού μέλλοντος προσώπων και παρατάξεων παίζεται με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Και τώρα είναι ώρα της αλήθειας», επεσήμανε ο κ. Βενιζέλος.

Σε ό, τι αφορά τις ευρωπαικές εξελίξεις, ο Υπουργός Οικονομικών επανέλαβε την αντίθεση του με «μία Ευρώπη δύο ταχυτήτων» και με «αποφάσεις που θα οριστικοποιούν ανισότητες στην ευρωζώνη».

Τέλος, ο Υπουργός Οικονομικών είπε ότι το PSI «πρέπει να πετύχει και για αυτό «όλες οι δυνάμεις πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση και το οικονομικό επιτελείο για το PSI».