Νεαρές γυναίκες έβαζε στο στόχαστρό του 35χρονος. Ορμούσε πάνω τους, την ώρα που αυτές επέστρεφαν στα σπίτια τους, ασελγούσε σε βάρος τους κι έφευγε παίρνοντας… πορτοφόλια! >>>

 

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του νεαρού μετά από καταγγελία 23χρονης. Όπως είπε, ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, επέστρεφε στο σπίτι της, στην περιοχή του κέντρου, όταν ένας νεαρός, την πλησίασε, όρμησε πάνω της κι ασέλγησε σε βέρος της. Στη συνέχεια προσπάθησε να αρπάξει την τσάντα της, όμως, η κοπέλα αντιστάθηκε, κάλεσε σε βοήθεια κι ο δράστης το ΄βαλε στα πόδια.

Με βάση την καταγγελία και την περιγραφή του, οι αστυνομικοί του Τμήματος Λευκού Πύργου, εντόπισαν τον 35χρονο. Καθώς είχαν άλλες δύο καταγγελίες για παρόμοιες επιθέσεις, τον έβαλαν σε γραμμή αναγνώρισης, κάλεσαν τα θύματα κι αναγνωρίστηκε ως ο δράστης άλλων δύο επιθέσεων, που έγιναν το τελευταίο 15νθήμερο, κατά τη διάρκεια των οποίων ο 35χρονος φέρεται να ασέλγησε σε βάρος των θυμάτων του.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για «Απόπειρα Βιασμού» και «Απόπειρα Ληστείας». Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και, εναντίον του, ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, καθώς, σε τέτοιες περιπτώσεις, καταγγέλλεται μόνον το ένα δέκατο των επιθέσεων, ενώ οι υπόλοιπες παραμένουν στο σκοτάδι, επειδή τα θύματα προτιμούν να σιωπήσουν.