Ο ΠΑΟΚ με ηγέτες τους Γκίντενς και Γκόρι πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Eurocup απέναντι στην γαλλική Σολέ με 74-62 για την δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο ΠΑΟΚ  απέναντι στην Σολέ και κατάφερε να >>>

ελέγχει τον ρυθμό του πρώτου δεκαλέπτου φτάνοντας την διαφορά στην μεγαλύτερη τιμή της, στους επτά πόντους (12-7) τρία λεπτά πριν από τη λήξη της περιόδου. Ο "δικέφαλος" έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο όντας μπροστά με  18-15.
Η Σολέ αντέδρασε στο δεύτερο δεκάλεπτο και όχι μόνο μείωσε την ψαλίδα αλλά πέρασε και μπροστά με λέι-απ  του  Φαμπιέν Κοσέρ (22-24) επτά λεπτά πριν από τη λήξη. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου δεν άφησαν την γαλλική ομάδα να ξεφύγει και να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ του αγώνα που ήταν δικό της. Ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια με εύστοχο σουτ του Γκίντενς και το ταμπλό να δείχνει 36-33.
Η τρίτη περίοδος ανήκε δικαιωματικά στον ΠΑΟΚ, ο οποίος με ηγέτη τον Γκίντενς απέδωσε τα μέγιστα και πήρε μια διαφορά ασφαλείας από την  γαλλική ομάδα. Η λήξη του τρίτου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προηγείται με 56-46 που ήταν και η μεγαλύτερη διαφορά του αγώνα.
Στην τέταρτη και καθοριστική περίοδο η Σολέ μείωσε την διαφορά των δέκα πόντων στους πέντε πόντους (56-51) επτά λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα  και πίεσε τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έχαναν την ψυχραιμία τους σε αρκετά σημεία της τέταρτης περιόδου.  Ο Ρασάντ Ράιτ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα. Ο Γκίντενς συνέχισε να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον ΠΑΟΚ έχοντας για άξιο συμπαραστάτη του τον Μάρκους Γκόρι και οι Θεσσαλονικείς πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο Eurocup με 74-62 μέσα στην Πυλαία.
Δεκάλεπτα : 18-15, 36-33, 56-46, 74-62