Μυστήριο παραμένει το τι ήθελαν, τελικά, στη Φοιτητική Εστία του Ζωγράφου, οι δύο νεαροί άγνωστοι οπλοφόροι, ο οποίοι, νωρίς το πρωί σήμερα, πυροβόλησαν κατά δύο φοιτητών, όταν αυτοί >>>

τους αντιλήφθηκαν, την ώρα που προσπαθούσαν να διαρρήξουν διαμέρισμα της Εστίας.

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε λίγα λεπτά. Οι δύο δράστες φάνηκε να προσπαθούν να διαρρήξουν διαμέρισμα στο ισόγειο στις Εστίες και οι δύο φοιτητές, πλησίασαν για να δουν τι συνέβαινε. Τότε, ο ένας από τους δράστες, έστρεψε στο μέρος τους, προέταξε πιστόλι και τους πυροβόλησε!

Οι δυο νεαροί φοιτητές πρόλαβαν να κρυφτούν σε γωνία του διαδρόμου και οι δύο άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια, οι φοιτητές κάλεσαν την αστυνομία κι έγινε έρευνα σε τέσσερα δωμάτια στις Εστίες, στο ένα από τα οποία διέμενε, παράνομα, 37χρονος Πολωνός που κατείχε ναρκωτικά και φυσίγγια.

Αναλυτικά, οι αστυνομικοί, βρήκαν στα τρία από τα δωμάτια όπου έγινε η έρευνα, τα εξής:

  • Στο πρώτο δωμάτιο ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 22 γραμμαρίων, έξι (6) κλειδιά αυτοκινήτων, ένας (1) σιδερένιος λοστός, ένα (1) μεταλλικό σφυρί, ένα (1) immobilizer, μία (1) οθόνη Η/Υ και μία (1) ηλεκτρική κιθάρα.

  • Στο δεύτερο δωμάτιο ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 1.008,7 γραμμαρίων.

  • Στο τρίτο δωμάτιο εντός του οποίου βρέθηκε να διαμένει παράνομα ο συλληφθείς, ποσότητα κάνναβης μικτού βάρους 3,4 γραμμαρίων, μία (1) βαριοπούλα, ένα (1) σφυρί, τρία (3) κλειδιά αυτοκινήτου, τρείς (3) γυάλινες συσκευές που χρησιμοποιούνται για χρήση ναρκωτικών ουσιών, ένας (1) ναργιλές, τέσσερα (4) κινητά τηλέφωνα, μία (1) συσκευή GPS και ένα (1) φυσίγγιο των 9mm

Εναντίον των δύο αγνώστων που πυροβόλησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για «Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία», «Απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία» και παράβαση του Ν. «περί Όπλων». Εναντίον του 37χρονου Πολωνού σχηματίστηκε δικογραφία για «Διατάραξη κοινής ειρήνης» και παράβαση των Νόμων «περί Ναρκωτικών» και «περί Όπλων».

Ο Πολωνός οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα. Οι έρευνες για τους δύο άγνωστους άνδρες συνεχίζονται και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.