Έχουν πάρει “ζεστά” την περίπτωση να έχουμε εκλογές το Φεβρουάριο, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι, αυτήν την ώρα, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Θεσσαλονίκη, είναι σε εξέλιξη >>>

σύσκεψη κομματικών στελεχών από Μακεδονία, Θράκη, Ήπειρο και Θεσσαλία στα γραφεία μας, υπό την προεδρία του Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Κώστα Ζωντανό.

Κύριο θέμα της σύσκεψης είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η οργάνωση του κόμματος ενόψει εκλογών. Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θέλουν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τον κόσμο, για να περάσουν το μήνυμα ότι η Νέα Δημοκρατία “δεν βάζει υπογραφές σε λευκές επιταγές” και συμμετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου, σε υπουργεία που δεν έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις της Τρόικας, για να γίνει φανερό στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι επιθυμία όλου του λαού είναι η έξοδος από την κρίση με τα λιγότερα κόστη για τον κόσμο.

Ειδικά το θέμα της επιμονής Σαμαράς στο “δεν υπογράφω” των Ευρωπαίων, που ήταν και μια μεγάλη νίκη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, αφού οι εταίροι μας αναγκάστηκαν να αποσύρουν την αδικαιολόγητη επιμονή τους, χρειάζεται ειδική στρατηγική για να “περάσει” στον κόσμο, όπως έλεγε ένα από τα στελέχη που συμμετέχουν στη σύσκεψη, χθες βράδυ, σε πολιτικούς του φίλους.