Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, στην περιοχή του Ευόσμου, μετά από επιθέσεις εναντίον νεαρών γυναικών. Μάλιστα, η Ασφάλεια πιστεύει πως οι δύο επιθέσεις έγιναν από τον ίδιο δράστη. >>>

 

Και οι δύο επιθέσεις έγιναν στην οδό Καραολή και Δημητρίου. Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, πρόκειται για νεαρό, όχι ιδιαίτερα ψηλό. Δρα τα ξημερώματα, πλησιάζει τα θύματά του χωρίς να το αντιληφθούν και τα χτυπά με γροθιές.

Η πρώτη επίθεση έγινε σε νεαρή που διασκέδαζε σε νυκτερινό κέντρο της περιοχής και αναχώρησε μόνη της, για να επιστρέψει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό της. Δέχτηκε την επίθεση με το που μπήκε στο αυτοκίνητο. Ο δράστης άνοιξε την πόρτα και τη χτύπησε επανειλημμένα. Το ΄σκασε, όταν η κοπέλα κάλεσε σε βοήθεια.

Μία βδομάδα αργότερα, άλλη νεαρή γυναίκα, που επέστρεφε από διασκέδαση με ταξί, δέχτηκε την επίθεση του άγνωστου που τη χτύπησε με σίδερο στο κεφάλι. Πάλι δεν έγινε αντιληπτός καθώς το ταξί είχε απομακρυνθεί και η κοπέλα ήταν δίπλα στην πόρτα του σπιτιού της.

Η νεαρή μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία προσπαθεί να “κρατήσει χαμηλά” την υπόθεση, αλλά η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη. Μάλιστα, οι λεπτομέρειες της δεύτερης επίθεσης κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από φίλο της νεαρής, που έκανε ανάρτηση στο Facebook.

Η σοβαρότητα, πάντως, με την οποία αντιμετωπίζει η ΕΛ.ΑΣ. το θέμα φαίνεται και από το ότι την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας –κι όχι το τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.