boloni_lazlo_01Να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο ζήτησε από τους παίκτες του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι. Στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου εν όψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Σάμροκ Ρόβερς (22:05, ΑΝΤ1) για την 3η αγωνιστική του Europa League, ο …

τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε πως υπολογίζει σε μεγάλο βαθμό τους Ιρλανδούς και συνέστησε στους παίκτες του να είναι σοβαροί εάν θέλουν να φτάσουν στη νίκη:

«Κάθε ομάδα που έχουμε απέναντί μας αξίζει το σεβασμό μας, έτσι και η Σάμροκ. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν έχουμε συμβόλαιο με την επιτυχία γι΄ αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε στο στόχο μας».

Ο Ρουμάνος προπονητής αναφέρθηκε και στις απουσίες που θα έχει η ομάδα του (Γκαρσία, Φωτάκης, Τσουκαλάς, Λαζαρ): «Έχουμε απώλειες τραυματισμών αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με την συμπαράσταση του κόσμου νομίζω ότι θα τας καταφέρουμε. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαμε καλή παρουσία κι ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και αύριο».