diamantopoulou_loverdos_01Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση πυροδότησε η παρέμβαση των υπουργών Παιδείας, Υγείας και Υποδομών και Μεταφορών, που με κοινό τους άρθρο στηλιτεύουν τη συμπεριφορά συντεχνιών. Οι τρεις υπουργοί…

(Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου και Ραγκούσης), τονίζουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να σπάσει τα μεταπολιτευτικά κακώς κείμενα, ενώ απευθύνουν ενωτικό κάλεσμα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία

Αδυναμία να λύσει όχι μόνο τα προβλήματα της χώρας, αλλά και τα εσωκομματικά του ζητήματα, καταλογίζει στο κυβερνών κόμμα ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης.

«Η συνέντευξη Παπανδρέου και το μανιφέστο των τριών υπουργών του απευθύνονται στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και όχι στην κοινωνία. Αν ξεκίνησαν μάχη διαδοχής, αυτό δεν ενδιαφέρει τους πολίτες», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης.

ΚΚΕ: Eπίδειξη μίσους, θράσους και υποκρισίας

«Οι υπουργοί της κυβέρνησης κάνουν επίδειξη μίσους, θράσους και υποκρισίας. Συναγωνίζονται σε αντιδραστικότητα, φιλοδοξώντας να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυριανό κυβερνητικό όχημα που θα περάσει πάνω από το λαό, συνθλίβοντάς τον», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Απύθμενο το θράσος

Για απύθμενο θράσος όσων βρίσκονται στην «πρώτη γραμμή της κοινωνικής κατεδάφισης», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την κοινή επιστολή της κ. Διαμαντοπούλου, του κ. Λοβέρδου και του κ. Ραγκούση. Όπως επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ, η επιστολή των τριών υπουργών εντάσσεται φανερά στην προσπάθεια ανασύνταξης του μνημονιακού μπλοκ, «όπως αυτή επιχειρείται έντονα τις τελευταίες μέρες με μπροστάρηδες την κ. Μπακογιάννη, τον κ. Καρατζαφέρη, καθώς και εξωθεσμικών παραγόντων και διάφορων ΜΜΕ».

Δημοκρατική Συμμαχία: Δεν αρκεί η αρθρογραφία

«Τώρα που η κυβέρνηση βαθιά διχάζεται για τις διαρθρωτικές αλλαγές που πρέπει να υλοποιήσει, δεν αρκεί η αρθρογραφία», δήλωσε η πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Ντόρα Μπακογιάννη.