robopoulos1-458x315Μας ρωτάτε, για ποιον λόγο δεν ασχοληθήκαμε με μια “τόσο σοβαρή δήλωση”, όπως αυτή του Θωμά Ρομπόπουλου, ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, κάποιοι από εσάς μας κατηγορείτε κι όλας, σε σχόλιά σας και email σας, ότι… το κάνουμε επίτηδες! Ε, όχι και έτσι!

Για ποιον λόγο να ασχοληθούμε με τη δήλωση ενός βουλευτή που είχε φέρει τα πάνω κάτω πριν δυο μήνες, όταν δήλωνε πως δε θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμό, για να “πεισθεί”, τελικά, από τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο και να συμπράξει; Για ποιον λόγο να δημοσιεύσουμε ένα ρεπορτάζ, όπως έκαναν γνωστά και επώνυμα site, τα οποία λίγο αργότερα αναγκάστηκαν, άρον – άρον, να “κατεβάσουν” τις αναρτήσεις τους; Για ποιο λόγο να πάρουμε τοις μετρητοίς τη δήλωση του ότι, τελικά, θα… ανεξαρτητοποιηθεί;

Χθες το απόγευμα, ο κ. Ρομπόπουλος διέρρευσε ότι παραιτήθηκε, το βράδυ η είδηση, απλά, δεν υπήρχε και σήμερα το πρωί δήλωσε ότι θα… παραιτηθεί τη Δευτέρα! Το ίδιο βράδυ, έλεγε πως δε θα παραιτηθεί, αλλά θα… ανεξαρτητοποιηθεί. Ε, ας παραιτηθεί –ή ανεξαρτητοποιηθεί- με το καλό και εμείς θα το γράψουμε.

Και για του λόγου το αληθές, να και η δήλωση του κ. Ρομπόπουλου, στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, σήμερα το πρωί:

«Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής. Δεν μπορώ να είμαι σε μία Βουλή όπου δεν μπορώ να αποφασίζω».

Η δήλωση περί ανεξαρτητοποίησης θα δημοσιευτεί στην αυριανή “Καρφίτσα”.

Από… Δευτέρας, λοιπόν…

Γ.Π.