tsiolis_01Την ευθύνη για τη λευκή ισοπαλία με την Ξάνθη ανέλαβε ο προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης. Απέρριψε τις δημοσιογραφικές αηδίες περί “πίεσης στους ποδοσφαιριστές” και υποστήριξε ότι η ατμόσφαιρα όσον αφορά τον ίδιο είναι ιδανική.

 

“Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Άρη. Ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας, αλλά θα πρέπει να φανούμε δυνατοί σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Θα είναι δικαιολογία να πω ότι όλη αυτή η διακοπή μας έχει βγάλει από τον ρυθμό μας, αλλά και άλλες ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα”, είπε για να δικαιολογήσει τη μέτρια εμφάνιση.

Δεν έκρυψε, πάντως, ότι αυτό που τον ανησυχεί “είναι ότι δεν είχαμε καθόλου αντίληψη του παιχνιδιού και πάντα ο πρώτος που ευθύνεται ο προπονητής. Δίκαιο έχει ο κόσμος να δυσανασχετεί. Θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, εκτός κι αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο”, τόνισε.

Όταν τον ρώτησαν αν αισθάνονται… πίεση οι παίκτες (λες και υπάρχουν πολλοί εργαζόμενοι που αμείβονται με πολλά χιλιάρικα σε νεαρή ηλικία για τη δουλειά που έχουν να κάνουν και αυτό… φορτώνει άγχος τους ποδοσφαιριστές), απάντησε: “Οι παίκτες ξέρουν πού έχουν έρθει, υπάρχει πίεση και πρέπει να την αντέξουν”.

Για τον εαυτό του και το τι γίνεται στην ομάδα, υποστήριξε: “Δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα. Το κλίμα είναι άψογο στα αποδυτήρια παρά το γεγονός ότι έχουμε τόσους πολλούς παίκτες. Δεν έχουμε προβλήματα, αλλά όπως είπα η ομάδα δεν είχε μυαλό μέσα στο παιχνίδι”.

Τέλος, τα ΄ριξε στον Καστίγιο για την κόκκινη κάρτα: “Ήταν αδικαιολόγητο και παράλογο να κάνει κάτι τέτοιο την ώρα που ήδη είχε κάρτα. Φυσικά και θα μπορούσε να την αποφύγει ο διαιτητής και του το είπα, αλλά λειτούργησε πολύ έξυπνα ο τερματοφύλακας. Αυτός κέρδισε την κάρτα. Εμείς του δώσαμε την αφορμή. Δεν δικαιολογείται ούτε για την κλάση του ούτε και σε κανέναν άλλον ποδοσφαιριστή να αφήνει με δέκα παίκτες την ομάδα”, είπε για τον Μεξικάνο που, μάλλον θα πρέπει να περιμένει τσουχτερό πρόστιμο.