Κλειστά ήταν σήμερα αρκετά δημαρχεία στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης εξαιτίας κατάληψης και στάσης εργασίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ανάμεσά τους και το δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Οι εργαζόμενοι όλων των δήμων συμμετείχαν από τις 11,30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας τους στη στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει η ομοσπονδία τους και πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Από νωρίς το πρωί, οι εργαζόμενοι του δήμου Θεσσαλονίκης συγκεντρώθηκαν στο φουαγιέ του νέου δημαρχιακού μεγάρου όπου πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, με αποτέλεσμα να παραμένουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες.

Οι εργαζόμενοι όλων των δήμων συμμετείχαν , από τις 11:30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιάς τους, στη στάση εργασίας που έχει εξαγγείλει η ομοσπονδία τους και θα πραγματοποιήσουν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, ενώ αύριο θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Επιπλέον, η κατάληψη συνεχίζεται στα δημαρχεία Κορδελιού- Ευόσμου και Θερμαϊκού, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν σήμερα και οι εργαζόμενοι του δήμου Καλαμαριάς.

Υπό κατάληψη τελούν, επίσης, ο Σταθμός Μεταφόρτωσης του δήμου Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Φοίνικα, καθώς και τα δημοτικά γκαράζ στους δήμους Κορδελιού-Ευόσμου και Θερμαϊκού.

Κλειστός παραμένει και ο ΧΥΤΑ Μαυροράχης, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.