kthbe_theatro_kat_oikon_02Θεατρικές παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) με μόλις οκτώ ευρώ, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν οι δημότες του Παύλου Μελά, για τους επόμενους 12 μήνες.

 

Από σήμερα, 13 Οκτωβρίου, οι πολίτες θα μπορούν να προμηθευτούν την ατομική τους κάρτα «Πάμε Θέατρο», η οποία θα τους εξασφαλίζει σημαντική έκπτωση, για τις θεατρικές παραστάσεις.

Η κάρτα προορίζεται για δημότες του Παύλου Μελά, κατόπιν συμφωνίας του δήμου με το ΚΘΒΕ και αφορά σε όλες τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στη Μονή Λαζαριστών. Η αρχή θα γίνει αύριο Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, με την πρεμιέρα της παράστασης «Λωξάντρα».

«Πρόκειται για σημαντική επιτυχία του δήμου μας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής δραστηριότητας και των παροχών στους πολίτες. Το θέατρο αποτελεί από την αρχαιότητα, σημείο συνάντησης, προβληματισμού, επιμόρφωσης των θεατών και παραγωγής πολιτισμού και πολιτικής σκέψης. Επιθυμούμε οι δημότες μας να δίνουν δυναμικό παρόν στις παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και η πρωτοβουλία μας να αποτελέσει κίνητρο και για άλλους δήμους, προκειμένου το θέατρο να αναγεννηθεί στην πόλη μας» ανέφερε ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Οι ενδιαφερόμενοι, θα προμηθευτούν την κάρτα τους από το Γραφείο Πολιτισμού του δήμου.