424_nosokomeioΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με… δυσκολία μπήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Στην είσοδο τον περίμεναν οι εργαζόμενοι και… τα ΄κουσε για τα καλά!

“Με 530 ευρώ μπορείς να ζήσεις εσύ”, τον ρώτησε κάποιος;

“Μας έχετε με μισθούς πείνας”, φώναζε κάποιος άλλος!

beglitis deth_600_375_-20110909

Οι εργαζόμενοι (περίπου 250 άτομα) είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του νοσοκομείου. Όταν το αυτοκίνητο του υπουργού επιχείρησε να εισέλθει στο χώρο του νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι έκλεισαν το δρόμο κι ο υπουργός αποφάσισε να κατέβει και να ακούσει τα αιτήματά τους.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Μπεγλίτης, αναφερόμενος στα νέα μέτρα της κυβέρνησης, που πλήττουν βασικά τους δημοσίους υπαλλήλους, τόνισε πως “αν δεν υλοποιήσουμε αυτά τα μέτρα θα χρειαστούμε κι άλλα. γι αυτό το στοίχημα είναι να υλοποιηθούν τα μέτρα που λάβαμε. Κι εμείς καθυστερούμε. Πρέπει να κερδίσουμε το χρόνο που χάσαμε”.

Ρωτήθηκε και για την αντίδραση των οκτώ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στην εργασιακή εφεδρεία. Όπως είπε “θέλω να ΄μαι συνεπής με αυτά που ψηφίζω στη Βουλή. Όλοι πρέπει να ΄ναι συνεπείς στη δύσκολη περίοδο που περνά η χώρα. Ενδεχομένως ορισμένοι δεν το ΄χουν αντιληφθεί, αλλά δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει”.

Ο κ. Μπεγλίτης έκανε λόγο για ένα εχθρικό και δυσμενές οικονομικό διεθνές περιβάλλον. Και υπογράμμισε: “Δεν είναι η περίοδος κατάλληλη για διάφορες αντιδράσεις των μελών της κοινοβουλευτικής ομάδας”.


το video είναι από το www.seleo.gr