tsaprouni_agnooumeni_01Βρέθηκε σήμερα από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η 14χρονη Δέσποινα Τσαπρούνη που είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά στις 24 Αυγούστου.

Την ανήλικη εντόπισαν αστυνομικοί μέσω του ηλεκτρονικού της ίχνους στο Facebook, όταν, το Σάββατο, “μπήκε” στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για να δει τα μηνύματά της.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι της για προσωπικούς λόγους. Πήγε στο ΚΤΕΛ Πελοποννήσου, στον Κηφισσό, όπου την πλησίασε 30χρονος από το Κογκό. Κατάφερε να την πείσει να την ακολουθήσει σπίτι του και, ως τη μέρα που εντοπίστηκε από αστυνομικούς (εκτός από το μικρό χρονικό διάστημα που βγήκε, συνοδευόμενη από τον 30χρονο αλλοδαπό για να δει τα μηνύματά της) βρισκόταν σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διέμεναν κι άλλοι Αφρικανοί.

Όταν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου διαπιστώθηκε ότι η 14χρονη "μπήκε" στο facebook από Ιντερνετ καφέ στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, ομάδες αστυνομικών άρχισαν έρευνες πόρτα - πόρτα με τη φωτογραφία της. Σήμερα έγινε έφοδος στο διαμέρισμα, αλλά οι αλλοδαποί ένοικοι, όταν μπήκαν οι αστυνομικοί τους επιτέθηκαν, ενώ κάποιοι επιχείρησαν να διαφύγουν από τα παράθυρα. Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία συνελήφθησαν έξι από τους αλλοδαπούς για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια καθώς και ο 30χρονος από το Κονγκό που κατηγορείται για απαγωγή και αποπλάνηση σε βάρος της ανήλικης.

Το κορίτσι παραδόθηκε στους γονείς του μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα.