xasis_549_355Εργαστήριο παραγωγής ναρκωτικών σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο σπίτι του, στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης, είχε 29χρονος. Καλλιεργούσε skang, προσωπική του χρήση, αλλά και εμπορία, σύμφωνα με την Αστυνομία.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μέθοδος της υδροπονικής καλλιέργειας, δίνει και παίρνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όλο και περισσότεροι καλλιεργούν χασίς σε εσωτερικούς χώρους, με ειδικές λάμπες, για την ανάπτυξη των φυτών, αλλά και την ξήρανση των φύλλων, μετά το κορφολόγημά τους.
Ο 28χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας. Είχε στο σπίτι του εννέα γλάστρες με χασισιές, κάποιες από τις οποίες έφθαναν σε ύψος τα 70 εκατοστά, τρεις συσκευασίες με κάνναβη βάρους 35,6 γραμμαρίων, μια πλήρη εγκατάσταση υδροπονικής καλλιέργειας και ένα κινητό τηλέφωνο, για το οποίο η αστυνομία υποστηρίζει ότι το χρησιμοποιούσε για να κλείνει ραντεβού.
Οι αστυνομικοί έστησαν καραούλι στο σπίτι του και τον συνέλαβαν όταν έβγαινε για να πουλήσει ναρκωτικά. Στις τσέπες του είχε τρεις συσκευασίες με 148 γραμμάρια κάνναβης και το κινητό του τηλέφωνο.
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κι εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.