Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το παιχνίδι που έκανε στο πρώτο μέρος έδωσε, στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας ο προπονητής της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Δικεφάλου του Βορρά και πρόσθεσε:

 

“Έχουμε δεχτεί πάρα πολλά γκολ, με πολύ μεγάλη ευκολία. Για μας ήταν ένα κάκιστο ημίχρονο, που εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ καλά ο ΠΑΟΚ”.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε αν έχει παράπονα από τη διαιτησία, επειδή στο πρώτο και το δεύτερο γκολ χαμογελούσε μάλλον ειρωνικά, είπε πως “δεν υπάρχουν δικαιολογίες” για την ομάδα του.

“'Όταν χάνει μια ομάδα, δε φταίει μόνον η άμυνα”, παραδέχτηκε ο Λεονάρντο, λίγο αργότερα. “Πρέπει να συγκεντρωθούμε, επειδή την Πέμπτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, να αλλάξουμε ό,τι προλαβαίνουμε και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος, πέτυχε τρία γκολ, τι να πούμε… Αυτό που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να μπούμε δυνατά στο ποδόσφαιρο, να μειώσουμε το σκορ, αλλά ούτε αυτό έγινε… Παίξαμε το ίδιο σύστημα με ΑΕΚ, Εργοτέλη και Ξάνθη, αλλά και στα παιχνίδια της Ευρώπης. Σίγουρα το σύστημα δε φταίει…”