Θανατηφόρο τροχαίο στον κόμβο του Πανοράματος

troxaio_mixani_881765309Σκοτώθηκε 27χρονος δικυκλιστής, σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 7 τα ξημερώματα στην περιφερειακή οδό (στο ύψος του κόμβου του Πανοράματος), στη Θεσσαλονίκη.

 

Το τροχαίο έγινε όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο νεαρός παρασύρθηκε από Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο. Ο άτυχος νεαρός έμεινε στον τόπο.

Ο ασυνείδητος οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος και αναζητείται από την αστυνομία. Όποιος γνωρίζει το παραμικρό, ας επικοινωνήσει με την Τροχαία.

Κ.

Σχόλια

  1. O Περιφερειακός είναι γεμάτος κάμερες, είναι γελοίο να αναζητείται από την αστυνομία ακόμα!! Σάββατο πρωί όλη η Θεσσαλονίκη που πάει για μπάνιο στη Χαλκιδική από εκεί περνάει και ας είναι Σεπτέμβριος. Δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν δολοφόνο γιατί αφού χτύπησε το παιδί, το παράτησε!! Να σταματούσε ο φονιάς αν δεν υπήρχε δόλος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ελπίζοντας ξανά να κρεμαστεί ο δολοφόνος-οι δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Περιφερειακός είναι γεμάτος κάμερες, είναι γελοίο να αναζητείται από την αστυνομία ακόμα!! Σάββατο πρωί όλη η Θεσσαλονίκη που πάει για μπάνιο στη Χαλκιδική από εκεί περνάει και ας είναι Σεπτέμβριος. Δεν διαφέρει σε τίποτα από έναν δολοφόνο γιατί αφού χτύπησε το παιδί, το παράτησε!! Να σταματούσε ο φονιάς αν δεν υπήρχε δόλος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ελπίζοντας ξανά να κρεμαστεί ο δολοφόνος-οι δολοφόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.