saxpatzidis_floridis_01Πριν δυο μήνες είχαν εμφανιστεί αγκαλιά. Με ασορτί ροζ πουκάμισα και γυαλιά ηλίου, ο ένας με ψάθινο άσπρο καπέλο και λινό σακάκι στον ώμο, ο άλλος πιο άνετος, με διπλωμένα τα μανίκια του πουκαμίσου και πλατύ χαμόγελο. Οι Σαχπατζίδης – Φλωρίδης δεν τα πάνε, πλέον, καλά…

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης εξέδωσε γραπτή ανακοίνωση. Σε αυτήν γνωστοποιεί (χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες) τους λόγους που διεκόπη η συνεργασία με τον Βασίλη Φλωρίδη. Ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας διαβεβαιώνει τους φιλάθλους της ομάδας πως συνεχίσει να προσφέρει στο σωματείο.

Στην επιστολή του ο κ. Σαχπατζίδης ρίχνει το φταίξιμο αποκλειστικά στον εκ Κωνσταντιουπόλεως ορμώμενο επιχειρηματία. “Οι λόγοι οφείλονται αποκλειστικά στον ίδιο τον κ. Φλωρίδη”, γράφει και επικαλείται τρεις από αυτούς:

  1. Ότι μέχρι σήμερα ο κ. Φλωρίδης –σύμφωνα με τα λεγόμενα Σαχπατζίδη- δεν έχει καταβάλει από δικά του χρήματα κανένα ποσό για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ
  2. Ότι, παρόλο που αύριο (22/9) εκπνέει η προθεσμία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, δεν υπήρξε εκ μέρους του κ. Φλωρίδη καμία ουσιαστική πρόοδος στη συλλογή των στοιχείων, που θα επέτρεπαν την τεκμηρίωση της φερεγγυότητας του ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
  3. Ότι ζήτησε το διοικητικό έλεγχο της ΠΑΕ, τον οποίο ο κ. Σαχπατζίδης δε χορηγεί, όχι επειδή, όπως λέει επιθυμεί την καρέκλα, αλλά για το λόγο ότι ο κ. Φλωρίδης δεν έχει βάλει ούτε ευρώ για την απόκτηση μετοχών.

“Το ενδιαφέρον μου για την εξομάλυνση των προβλημάτων της ΠΑΕ και η μέριμνά μου για την καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας εξακολουθούν αμείωτα όπως και στο παρελθόν”, διαβεβαιώνει ο επιχειρηματίας με καταγωγή από τον Καταχά Πιερίας.