gata_aftokinito_01

Θυμάστε (οι παλιότεροι) εκείνη τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας πετρελαιοειδών που μας έλεγε να βάλουμε τη δική της βενζίνη για να … έχουμε έναν τίγρη στη μηχανή μας; Ε, λοιπόν, φαίνεται πως μία οδηγός από τη Θεσσαλονίκη ήθελε… κάτι παρόμοιο:

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Γυναίκα οδηγός ζήτησε τη βοήθεια της αστυνομίας για να βγάλουν από τη μηχανή του αυτοκινήτου της μια… γάτα!

Την ώρα που πήγε να θέσει σε λειτουργία τον κινητήρα του αυτοκινήτου της άκουσε έναν περίεργο θόρυβο. Κατέβηκε από το όχημά της και πλησίασε το αυτί της στο καπό του αυτοκινήτου. Τότε άκουσε έκπληκτη ένα… νιαούρισμα!

Όταν άνοιξε το καπό, διαπίστωσε ότι είχε εγκλωβιστεί στη μηχανή του οχήματός της μία γάτα. Μόνον που το ζωντανό δεν… έβγαινε με τίποτα! Κατατρομαγμένο καθώς ήταν, έβγαζε τα νύχια του και… φοβέριζε με τον γνωστό χαρακτηριστικό συριγμό των γατιών, την ξαφνιασμένη γυναίκα.

Μη έχοντας τι άλλο να κάνει, η οδηγός… κάλεσε την αστυνομία. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρακολουθήσαμε το περιστατικό μέχρι τέλους, αλλά είναι σίγουρο πως οι άνδρες της Αμέσου Δράσεως θα βρήκαν τρόπο να απομακρύνουν τη γατούλα από τη μηχανή, καθώς το να παρέμενε εκεί θα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο για τη ζωή της.